V TRENDU
Home / Namigi / FENG SHUI PRIROČNIK 2019

FENG SHUI PRIROČNIK 2019

LETNI  FENG  SHUI  PRIROČNIK  ZA  LETO  2019

FENG SHUI PRIROČNIK ni navaden rokovnik. To je osebni letni feng shui priročnik, ki zajema vsa področja življenja. Je vaš aktiven spodbujevalec pozitivnih energij in dejanj.

Tung Shu ali po naše – Feng Shui koledar je za feng shui navdušence tako kompliciran, da potrebujejo več let izobraževanja, da ga sploh razumejo in uporabljajo. Iskanje kombinacije elementov, znakov in ugodnih dni v Tung Shuiju je za nekoga, ki želi le vedeti, kdaj je primeren dan za sestanek, resnično prezahteven. Zato sem zbrala vse svoje znanje in za vsakega, ki želi delovati v skladu z energijami, naredila FENG SHUI PRIROČNIK v obliki rokovnika.

FENG SHUI PRIROČNIK 2019 je izdelan za izredno enostavno uporabo, saj je vsak dan posebej označen za kaj je ugoden:

  • kdaj in kam potovati,
  • kateri dan je ugoden za posel, za pogodbe, za urejanje prostorov,
  • kdaj so energije bolj naklonjene potovanju in poslovnim potem,
  • kdaj odnosom in
  • kdaj dogovorom.

 

 

Pa ne samo to!  Označeni so tudi dnevi, ko so energije tako »skregane same s sabo«. Takrat  je pomembno, da smo veliko bolj pozorni na vsako našo misel, reakcijo ali dejanje. Tiste, res neugodne, dneve boste zasledili označene z velikim klicajem!

Seveda boste našli poleg tudi feng shui nasvete kako urediti posamezna področja, katere boste raje pustili »v mirovanju« in katere boste obdobno aktivirali. V letu 2019, letu zemeljskega Prašiča, vam bo urejanje prostorov le v zadovoljstvo in v veselje. In, če ne boste ravno prepričani, kje začeti prenovo, so na sliki kompasa še posebej za vsak mesec natančno označena področja, ki niso ugodna za razne dejavnosti in prenove. Prav tako so za leto 2019 opisane smeri, ki niso primerne za potovanja in izlete.

Ker pa vemo, da ima vsak letni čas, vsak mesec drugačno kombinacijo energij, sem ga dopolnila še z opisom kdaj in katera področja aktivirati vsak mesec. Pozitivno kombinacijo energij  meseca je še kako dobro spodbujati. FENG SHUI PRIROČNIK je čudovito vodilo, kako v določenem mesecu aktivirati najboljše za in v nas.

Seveda pa je izredno pomembno tudi vaše osebno energijsko ravnovesje. V ta namen boste na začetku vsakega meseca zapisali vaše načrte, cilje, ideje,… v prav posebno točko.

Naš namen včasih pod pritiskom tisočerih obveznosti tekom leta kar zbledi. Prav zato sem izbrala za zapisovanje okroglo obliko. To je element kovine, ki pripomore, da ostajamo fokusirani na cilj. In konec vsakega meseca priporočam, da naredite osebno inventuro. Ne, ni narejena zato, da boste vpisovali kaj niste uspeli urediti tekom meseca. Narejena je na način, da še bolj zbirate energijo za ustvarjanje in delovanje – v ljubezni, delu in prostoru. Tako boste vedno bolj postajali pravi magnet za pozitivne energije.

Ko se prepustite ritmu narave, lahko tako preprosto sledite pozitivnim energijam, da ne trošite svojih energijskih zalog. S FENG SHUI PRIROČNIKOM 2019 spremljate dnevni energijski vzorec, ste skladni z energijskim mesečnim ciklom in delujete v energijskem ritmu leta 2019.

Velikost pa kot po navadi – ravno prava, tudi za v žensko torbico. Poleg koledarja za leto 2019, je tudi koledar gregorijanski koledar za leto kovinske Podgane, 2020. Za najbolj pozabljive so priložene tudi prav posebne nalepke. Za sprostitev in razbremenitev nakopičenih energij pa najdete tudi pobarvanke. Videz in stil pa seveda v elementu jin zemlje & jin vode, elementih leta 2019.

Kje sem dobila navdih? Očaral me je pogled na čudovite kapljice Soče, ki se združujejo v energijsko tako polno in, zame, našo najlepšo reko. Očarala me je modrozelena barva združenih tisočerih kapljic, njihova moč in energija. Tako je nastal unikatno narisan ovitek, ki me ob vsakem pogledu spomni na prekrasne barve in silovitost naše reke.

FENG SHUI ROKOVNIK ni navaden rokovnik. To je osebni letni feng shui priročnik, ki zajema vsa področja življenja. Je vaš aktiven spodbujevalec pozitivnih energij in dejanj.

 

NAROČI FENG SHUI PRIROČNIK 2019 

 

 

Check Also

Jesen , feng shui

JESEN IN NJENI ENERGIJSKI ODTENKI

Feng Shui temelji na osnovi opazovanja narave in njenih ciklov. Tako, kot so spomladi prisotne …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X