V TRENDU
Home / Novosti / FENG SHUI ROKOVNIK 2018

FENG SHUI ROKOVNIK 2018

Sama redno uporabljam Tung Shu ali po naše – Feng Shui koledar. A kaj, ko je Tung Shu za  feng shui uporabnike in navdušence tako kompliciran, da potrebujejo več let izobraževanja, da ga sploh razumejo in uporabljajo. Iskanje kombinacije elementov, znakov in ugodnih dni v Tung Shuiju je za nekoga, ki želi le vedeti, kdaj je primeren dan za sestanek, resnično prezahteven. Zato sem zbrala vse svoje znanje in za vsakega, ki želi delovati v skladu z energijami, naredila FENG SHUI ROKOVNIK.

Narejen je za izredno enostavno uporabo, saj je vsak dan posebej označen za kaj je ugoden – kam in kdaj potovati, kateri dan je ugoden za posel, za urejanje prostorov, kdaj so energije bolj naklonjene odnosom in s tem tudi dogovorom. Pa ne samo to!  Označeni so tudi dnevi, ko so energije tako »skregane same s sabo«, da je potrebno biti veliko bolj pozoren pri vseh naših dejanjih. Tiste, res neugodne, dneve boste zasledili označene z velikim!

Seveda pa so poleg tudi nasveti za leto 2018, leto zemeljskega Psa. Na sliki kompasa so označena področja, ki niso ugodna za razne dejavnosti in prenove. Prav tako so opisane smeri, ki niso primerne za potovanja in izlete.

Ker pa vemo, da ima vsak letni čas, vsak mesec drugačno kombinacijo energij, sem ga dopolnila še z mislimi in verzi iz zbirke Prehod v novo dobo. Verzi so izbrani tako, da neugodno kombinacijo energij omilijo, pozitivno kombinacijo energij  meseca pa spodbudijo. So kot vodilo, kako v določenem mesecu aktivirati najboljše za nas in v nas.
Velikost bo ravno prava, tudi za v žensko torbico. Videz in stil pa seveda v elementu jin & jang zemlje, elementu leta 2018. Seveda je FENG SHUI ROKOVNIK tudi odlično darilo in enkratno pomagalo za vsak dan posebej.

Ko se odpravljamo na potovanje, najprej preučimo zemljevid in poti do želenega cilja. Zakaj bi se torej vsak dan posebej podajali v neznano in ugibali ali bomo imeli ta dan ugoden splet okoliščin? Tu je končno priložnost, da lahko načrtujemo dejavnosti v skladu z energijo.

Check Also

GOZDNA KOPEL

Sedaj vem, da sem kot otrok imela izredno srečo, da sem otroštvo preživela na vasi. …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X