V TRENDU

FENG SHUI KOLEDAR ~ 1-letna naročnina

40.00

Opis

FENG SHUI KOLEDAR – 12 mesečna naročnina

Ta koledar je bil najprej namenjen kmetovanju, podobno kot je pri nas poznan setveni koledar. V začetku je bil FENG SHUI KOLEDAR namenjen le za cesarje, vojskovodje, zdravilce (akupunktura) ter za načrtovanje vseh pomembnejših dogodkov (prazniki, rojstni dnevi, pohod v bitko, …). Feng shui koledar so uporabljali le na dvoru, oziroma so ga feng shui mojstri pripravljali le za posebno, »višjo kasto”.

Sama uporabljam Feng Shui koledar od prvega dne, ko sem izvedela, da obstaja! Glede na ugodne dneve načrtujem predavanja, izobraževanja, izpopolnjevanja, energijska čiščenja, sestanke, dogovore, vse kar začenjam na novo, …, pa tudi obdobna opravila, kot je na primer beljenje, preurejanje stanovanja, načrtovanje zabave, izkope in dela v vrtu ali hiši, čiščenje oken, aktivnosti, pa še marsikaj bi se našlo!

V Feng Shui koledarju je vedno na prvi strani datum, kateri dan je primeren za uskladitev določenih področij ter opis s kakšnimi pripomočki in dodatki lahko vsak mesec posebej uskladimo področja v stanovanju ali poslovnih prostorih.

Moj cilj je, da vsi delujemo energijsko skladno, zato sem ga za širšo uporabo tudi začela redno pisati leta 2014. Od takrat ga vsak mesec sproti pošiljam naročnikom na e-naslov. Kar pa je pri vsem najboljše – ni pomembno, kateri mesec naročite Feng Shui koledar, prejemali ga boste 12 mesecev J

V Feng Shui koledarju je upoštevana kombinacija elementov dneva, meseca, leta in celo ugodne ure v določenem dnevu. Za vsak dan posebej so opisane ugodne dejavnosti na:

  • poslovnem področju
  • področju delovanja v prostoru
  • področju telesa, uma in duha
  • področju odnosov
  • področju aktivnosti
  • ter na katerih področjih moramo biti previdnejši

 

In vsi vemo, kako pomemben je dober »timing« … J

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “FENG SHUI KOLEDAR ~ 1-letna naročnina”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X