V TRENDU

FENG SHUI VODNIK 2023

29.90

Opis

Katero dejavnost izbrati?  Kateri dan je tisti pravi?

Naj ti olajšam odločitev.

Tudi za leto 2023 sem napisala Feng Shui vodnik, da boš pripravljena in, da boš pripravljen na spremembe, na odločitve, na dejavnosti na ustvarjanje svojega prostora in svojega trenutka. Naslovnica je seveda v skladu z elementoma leta 2023 –  svetlo zelena s sledmi kapljice rose.

S točno določenim namenom in na določen dan. Ni potrebno, da si v iskanju poti, ko enostavno veš, kdaj, kam, kako in zakaj greš. Nastavi si osebni kompas za uspeh in uporabi mesečne energijske namige.

Pojdi s tokom, poveži se z energijo.

Uporabi FENG SHUI VODNIK 2023.

Vsebina je obširna, uporabiš pa jo, kolikor želiš:) 

Lahko na letni ravni spremljaš in usklajuješ posamezna področja. Opisana so problematična in pasivna področja v letu 2023, ki se jim raje izogneš in pa aktivna področja, ki predstavljajo tisto akupunkturno točko, katero je zaželjeno aktivirati.  v FS vodniku je namreč tudi opis 5-ih elementovza aktivacijo 🙂 Te zanima kam potovati? Katero barvo izbrati v letu 2023? Ja, vse to najdeš v FENG SHUI VODNIKU 2023.

Lahko bolj intenzivno in zavzeto na mesečni ravni aktiviraš zate ugodna področja in spremljaš svojo vibracijo na tvojem osebnem energijskem kompasu. Za lažjo določitev področij sem zate pripravila na predzadnji strani kompas, ki galahko  izrežeš in postaviš na tloris stanovanja.

Lahko pa tudi na dnevno izbiraš, kaj in kdaj kaj postoriti, da te energije popeljejo naprej in pomagaja uresničiti zastavljene cilje. Posebej bodi previdna in previden, na dneve označene s klicajem! Takrat res ni primerno za načrtovanje npomembnih zadev in dogodkov. In ne, ne konča se z 31.122023! zate sem pripravila za res dobro načrtovanje še dnevni vodnik v 1.tednu januarja 🙂

Leto 2023 opredeljujeta dva jin elementa, les in voda. Kaj nam prinašata, kako se na to energijsko kombinacijo odzivamo pa v poglavju VODNI ZAJEC 2023. prav tako je letos prvič v FENG SHUI VODNIKU, kaj lahko pričajuješ v letu 2023 glede na tvoje rojstno leto – v opisu vseh 12 znakov.

FENG SHUI VODNIK sem prvič napisala 2018, ko sem praznovala polnoletnost strokovnega delovanja na področju feng shuija. Po osnovnih začetkih, ga vsako leto dopolnim še z več uporabnimi informacijami, tako kot tudi letošnjo že 5. letno izdajo.

Naj vas vodijo le najvišje vibracije energije, za uspešne in zadovoljne dni v letu 2023!

 

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “FENG SHUI VODNIK 2023”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X