V TRENDU

OSEBNI LETNI FENG SHUI 2020

80.00

Kategorija:

Opis

bazi
Ba Zi – 4 stebri usode

OSEBNI LETNI FENG SHUI 2020

Ni je stvari, ki bi lahko nadomestilo delo, odločnost in vztrajnost. Doseganje zastavljenih ciljev ni nikoli enostavno. Uspeh pride, ko se priprava sreča z možnostmi! V ta namen uporabljamo Ba Zi, imenovan tudi Štirje stebri usode oziroma Osebni feng shui.

Poznavanje  svojega energijskega zapisa, svoje energijske kode, uporabljamo za boljše razumevanje svojega življenja, da bi zmanjšali izzive in jih, če je le mogoče, tudi premagali. Letni Osebni feng shui pa nam da podroben vpogled kako kombinacija energij leta 2020 vpliva na naše osebne elemente.

 

Ba Zi je uporabljamo na način kot uporabljamo prometne znake. To pomeni, da moramo vedeti, “Kaj lahko storim z letošnjo »Nebesno srečo«?” “Je dobro leto za začetek poslovanja, za nove produkte, za menjavo službe? Ali pa je letos leto za selitev ali pa mogoče za poroko?« Kateri mesec je najugodnejši za predvideno akcijo? “Ali je boljše počakati do naslednjega leta?”

 

Vsako leto svojstveno kombinacijo energij. Leto 2020 je leto kovinske podgane, ki ima kombinacijo dveh elementov – jang kovine in jang vode. Ta dva elementa vplivata na vsakega posameznika različno, saj ima čisto vsak svoj energijski zapis.

 

Na Osebni letni feng shui se lahko naročite, če že imate izdelan Osebni feng shui.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “OSEBNI LETNI FENG SHUI 2020”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X