V TRENDU

Energijsko čiščenje

Energijsko čiščenje prostora je pravzaprav naša nuja. Vsak, ki želi živeti in delovati po svojih najboljših sposobnostih in močeh, išče tisto najbolj svetlo, pozitivno energijo. Naši predniki so poznali različne rituale, ki pa so večinoma pozabljeni in jih le redko kdo še prakticira.

Vsi pa smo že slišali za spomladansko čiščenje, pa za detox telesa in organov in malo manj o detoxu našega energijskega telesa.  Ne, energijsko čiščenje ni modna muha, je starodavni običaj, ki bi ga moral poznati in izvajati vsak izmed nas.

Pomladni čas je le ena izmed prelomnic v letu, ko se menjajo energije glede na letni čas. Je pa to eden močnješih trenutkov, ko nam narava nesebično pomaga pri pravem energijskem preskoku. Prav zato sem pripravila delavnico o energijskem čiščenju na prvi pomladni dan. Narava nam s svojim ciklusom kaže pot, na nas je, da le, da ji sledimo.

Vsak dan vsak izmed nas ustvarja določeno frekvenco energije, ki se v našem okolju nabira kot lepljiva masa. Živimo v psihičnem ekvivalentu odlaganja odpadkov. Napočil je čas za višje frekvence!

Nadaljuj svoje potovanje z udeležbo na delavnici ‘Energijsko čiščenje prostora’

 

Prijava

 

Check Also

BOŽIČNO DREVESCE – TRADICIJA ZDRUŽENA S SIMBOLIKO

                              …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X