V TRENDU

Splošni pogoji za uporabo spletne trgovine fengshui-tanjaglazar.com

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta in spletne trgovine fengshui-tanjaglazar.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino fengshui-tanjaglazar.com upravlja Feng Shui Svetovanje Dekor Design Tanja Glažar s.p. (v nadaljevanju upravljalec). Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine preberete spodaj napisane Pogoje poslovanja. Kot uporabnik se z navedenimi pogoji strinjate s postopkom naročila artikov iz spletne trgovine in ob prijavi na e-novice.

Upravljalec si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce od objave na spletni strani. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabite.

Cene

Vse cene so navedene v EUR in ne vključujejo DDV-ja. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med upravljalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko upravljalec potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko potrdilo naročila na naveden e-naslov). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za upravljalca, kot za kupca.

Način plačila

Naročilo artiklov je mogoče mednarodno. Plačila sprejemamo na paypal in preko UPN obrazca na račun izvajalca.

Naročilo blaga

Naročilo blaga je možno preko spletne trgovine fengshui-tanjaglazar.com. V primeru, da potencialni kupec stopi v stik preko drugih komunikacijskih kanalov (mail, Facebook sporočilo, telefonski klic), bo dalje napoten na enega od zgoraj navedenih.

Naročilo je možno tako z kot tudi brez vzpostavitve uporabniškega računa. V obeh primerih podatke hrani upravljalec.

 Postopek naročila oz. nakupa

– Na spletni strani

Kupec izbere artikel, ga doda v košarico in nadaljuje postopek nakupa s klikom na zavihek Košarica v meniju ali na gumb na zgornjem delu strani, ki se pojavi ob dodajanju izdelkov v košarico. V pogledu košarice je možna sprememba števila artiklov, odstranitev artikov ali nadaljevanje nakupovanja v spletni trgovini. S klikom na gumb Naprej, uporabnik doda še svoje kontaktne podatke in podatke za dostavo ter po potrebi doda tudi komentar. Sledi le še zaključek nakupa s klikom na gumb Naroči. Po oddanem naročilu kupec prejme potreditveni mail o prejetju naročila, v katerem so ponovno navedeni vsi podatki. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Kupec predračun prejme v roku dveh (2) delovnih dni na e-naslov, ki je bil navden ob naročilu.

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo do oddaje pošiljke. Preklic je možen preko maila ali kontaktnega obrazca na spletni strain, pri čemer mora biti navedena števlika naročila in osebni podatki, ki so bili navedeni pri naročilu.

 Dobava blaga

Za dostavo različnih feng shui storitev mora naročnik posredovati fengshui-tanjaglazar.com določene podatke za izvedbo naročila. Obseg podatkov se razlikuje in se dogovori s Tanjo Glažar direktno, kakor tudi dostava in način dostave storitve.

Za artikle v fizični obliki, se dostava vrši preko Pošte Slovenije, v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila.

Vračilo kupnine

Če je kupec od naročila ali pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je upravljalec dolžan vrniti vplačano kupnino preko TRR v najkasneje 30 dneh po prejemu artiklov. Gotovinsko vračilo ni možno, prav tako upravljalec ni dolžan vrniti zneska poštnine.

Varovanje osebnih podatkov

Upravljalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali posredovani v uporabo tretjim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam.

 

Piškotki

_ga Piškotki za beleženje statistike obiska spletne strani. .fengshui-tanjaglazar.com 364 dni
_gat Piškotki, ki zmanjšujejo število poizvedb. .fengshui-tanjaglazar.com 10 minut
cc_analytics Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. fengshui-tanjaglazar.com Približno 360 dni.
cc_necessary Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. fengshui-tanjaglazar.com Približno 360 dni.
cc_social Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. fengshui-tanjaglazar.com Približno 360 dni.
cookie_notice_accepted Pomni uporabnikovo odločitev. fengshui-tanjaglazar.com 1 mesec.
woocommerce_recently_viewed Shrani ID zadnjega ogledanega produkta. fengshui-tanjaglazar.com Seja

 

Pravica do odstopa od pogodbe

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko stranka v 15-ih dneh od prevzema izdelka sporoči na email ali telefon, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je povratna poštnina vračila blaga. Blago mora potrošnik vrniti upravljalcu najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu.

Možnost odstopa od pogodbe NE velja za pravne osebe, iz določila Člani spletne trgovine in uporabniki iz Splošnih pogojev poslovanja.

Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano, v nespremenjeni količini. V primeru, da je ugotovljeno, da je nastala fizična poškodba na blagu ali da se količina ne ujema je kupec dolžan poravnati nastalo škodo.

Odstop od pogodbe ni možen: če je blago poškodovano, umazano ali pa so vidni sledovi uporabe (fizične poškodbe, stik s tekočino, uporaba pisala). Trgovec bo vsak vrnjen paket, vsebino in izdelek poslikal s fotoaparatom, kot morebitno dokazilo o nastali škodi.

 

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novičke občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic.

X