V TRENDU
Home / Namigi / LETO 2017 ALI KAKO NAS BO LETOS PREBUJAL OGNJENI PETELIN?

LETO 2017 ALI KAKO NAS BO LETOS PREBUJAL OGNJENI PETELIN?

Leto Ognjenega petelina simbolizirata dva elementa, ki pa nista v harmoniji – jin ogenj in jin kovina. Jin ogenj namreč predstavlja iskrica, plamen sveče, jin kovina pa nakit. In nakit oblikujemo z ognjem… Petelin je močna jin kovina in je na videz lep in šarmanten, v resnici pa hladen, trd in oster. Petelin je »dvorezen« meč – lahko je nakit, lahko pa bodalo. Kombinacija obeh elementov kaže na občutljive, čustvene, nervozne, zahrbtne in eksplozivne odnose. Saj poznate pregovor, iskrica lahko zaneti požar?

A, na srečo, ima vsak element dve plati. Petelin z jin ognjem je simbol optimizma, novosti in napredka. Čeprav leto ne bo najbolj mirno in bodo lahko prisotni tudi večji mednarodni konflikti, pa bodo ljudje zelo odprtega duha in z inovativnimi rešitvami premagovali ovire.

Jin ogenj predstavlja optimizem, zabavo, srečo, poštenost, prijaznost in »toplo« srce. Jin ogenj tudi podpira ekonomijo, finance, energetiko, trgovanje z delnicami, borzo, zabavno industrijo; posredno pa še transport in komunikacije.

Petelin pa je tudi »Roža ljubezni«, ki nekaterim znamenjem prinaša romance in srečo. Za vse, ki so rojeni v letu ali dnevu ognja, pa je Petelin vaša podpora akademskim dosežkom in vaš osebni zaščitnik! To pomeni, da je v letu 2017 energijsko podprto področje študija, šolanja, na sploh pridobivanja znanja in akademskih dosežkov ter da vas, tudi v neugodnem obdobju, podpira določena kombinacija energij, vaš zaščitnik oz. vaš »angel varuh«, ki poskrbi, da se vse izide dobro in pozitivno.

Bolj pa morajo paziti rojeni v znamenju Zajca in Petelina! Kar za ostale pomeni romance, pomeni za ta dva znaka prej seksualne škandale. Medsebojni odnosi, zakon bo na resni preizkušnji – skrbi, razdraženost, prepiri. Tudi na ostalih področjih bodo prisotne nepričakovane spremembe, selitve, menjava službe, stanovanja, ipd. Poleg tega naj bodo rojeni v letu Zajca in Petelina zlasti previdni v prometu, pa tudi na področju zdravja. Minimalna zaščita je, da nosijo obesek svojega zaščitnika.

Kombinacija elementov ognja in kovine močno vpliva tudi na zdravje. Najbolj bodo izpostavljeni dihalni organi, koža, zobje, hrbet, kosti, oči, srce ter možgani, živčni sistem.

Vsak izmed nas ima svojo energijsko kodo, svojo kombinacijo elementov, ki se razlikuje glede na datum in uro rojstva. Seveda je razlika, kje se nahaja določen znak – v letu, mesecu, uri ali dnevu, zato je vedno priporočljivo narediti celotno analizo osebnih elementov, ki je veliko bolj zanesljiva, saj upošteva vse kombinacije elementov in znamenj, pa tudi letni feng shui prostorov.

Check Also

NAREDITE VAŠ DECEMBER PRAZNIČEN IN SKLADEN

  Vsakič, ko se decembra sprehodim po mestu, me vedno znova očara praznična decembrska okrasitev. …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X