V TRENDU

VALENTINOVO – PRAZNIK LJUBEZNI

Ljubezen

Priznam, nergala in zmrdovala sem se, ko smo pred leti uvozili praznik zaljubljencev, Valentinovo. Prevečkrat sem bila v ZDA in podobnih državah, da ne bi prepoznala hinavstva in plitkosti odnosov, ki so dobili še svoj praznik – Valentinovo. A vsaka medalja ima dve plati. Zdaj razumem, da je praznik pravzaprav nastal ravno zato, ker so odnosi tako navidezni, vedno bolj virtualni, da ljudje potrebujemo nekaj oprijemljivega ali pa vsaj upanje, da romantična ljubezen obstaja in je večna…

Zdaj si celo želim, da bi bil vsak dan tak praznik, da bi lahko slavili tisto pravo, božansko ljubezen. Da bi se lahko vsak dan spomnili, opomnili, zakaj je ljubezen tako pomembna. Pa nimam v mislih zaljubljenosti, ki je omejena zgolj na fizičen nivo. Tako ljubimo dotik, ah, pa ta pogled, pa vse bi naredili zanj-o, samo on-a tega ne dela, tega ne razume, MI vse naredimo on-a pa ne dovolj, ali pa naredi čisto drugače…, Ampak, če se pa poročiva ali pa, ko bova imela otroka, ja takrat se bo spremenil-a, takrat bo čisto drugače. Ne, še težje bo! Čim prej se tega zavemo, prej bomo lahko svetili, širili ljubezen.  Kajti vsakič, ko se vprašamo, »Kje sem pa tukaj JAZ?«, ali pa »JAZ pa že nisem takšen-na!«, nismo v ljubezni. Se vam vzbujajo negativna čustva, se v vas zbuja upor napisanemu?  Če je temu tako, bo potrebno urno zavihati rokave in začeti delati na področju – ljubezni. Zaljubljenost nas res dvigne na višji energijski nivo, naša frekvenca energije seže visoko, a za koliko časa? Razhajanja, ločitve, nekompatibilnost karakterja – lepše napisano, so danes povsem nekaj normalnega. Naše pravo vprašanje, ki vsebuje besedo JAZ in naša naloga naj bo, »Kaj lahko JAZ naredim, da brezpogojno ljubim?«.

V naših osebnih elementih je zapisana tudi koda, kakšen tip partnerja, sodelavcev, prijateljev iščemo. Prav poznavanje naših osebnih elementov, nam lahko omogoči globlji vpogled, zakaj se nam določene stvari dogajajo ali celo ponavljajo. Vedno imamo izbiro,  jaz sem se odločila za ljubezen :).

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Check Also

BOŽIČNO DREVESCE – TRADICIJA ZDRUŽENA S SIMBOLIKO

                              …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X