V TRENDU

ALI OBLEKA NAREDI ČLOVEKA?

Jesenski čas je kot nalašč za menjavo oblačil. Pa ne le zaradi menjave sezone, ko so spet aktualni plašči in puloverji. Pomembna je tudi »prevetritev« energij – na telesu in tudi v omari. Torej kakršno energijo boš oblekel, tako se boš počutil. Torej, ali obleka naredi človeka? Z drugimi besedami, tisto, kar potrebujete, je feng shui preobrazba.

Ljudje so navdušeni nad feng shui-jem, vendar se ne zavedajo, da je najprej potrebno počistiti nered. Visi ogledalo v vaši omari? Da bi pritegnili več bogastva res ne bo šlo, če vaše ogledalo zrcali zmedo, kvečjemu se bodo prej težave podvojile.

Bistveno je, da ima vsak prostor, tudi omara, dober pretok energije!

Ne pozabite, da feng shui ne pozna meja. Čeprav se vaše stvari lahko v omari skrite in jih ne vidite, so še vedno del vašega prostora. Vaša omara je zbiratelj zastale, negativne energije, če je napolnjena z nerabljenimi stvarmi. Nered je kot težave, ki visijo nad vami – mi pa čakamo, da bodo izpuhtele same od sebe. Potrebno je zavihati rokave. Vse to nas omejuje, slabi nam jasno razmišljanje in pritok svežih idej. Če je nered prva stvar, ki jo vidite, ko se zjutraj zbudite, vas to že ne bo napolnilo s svežo energijo. Višje kot je skrit nered, večje bodo težave v prihodnosti.

Oglejte si stvari v omari in se vprašajte: “Ali res potrebujem vse te stvari ali pa so tu zgolj zaradi slabe vesti?«

Nerabljena oblačila in dodatki so imeli svoje »življenje« v preteklosti, zdaj pa je njihova energija iztrošena.  Zakaj jih več ne oblečete? Ker se v njih počutite utrujeni in depresivni. Po drugi strani pa, nove stvari in obleke, ki jih vedno radi oblečemo, pomagajo ustvarjati pozitivno energijo in tudi odpirajo nove priložnosti v vašem življenju. Potem je tu še fenomen oblačil, ki nam jih je škoda zavreči ali oddati in jih pospravimo v omaro z izgovorom, da jih bomo enkrat ponosili doma. Se doma res ne želite počutiti sveže in optimistično? Torej, zakaj oblačite majice, ki jih v resnici ne želite?

Kakšna oblačila pa so za vas najprimernejša?

Ste že pomislili, da bi se oblekli le v oblačila, ki podpirajo vaše osebne elemente? Za prijateljico, ki ima v svoji energijski kodi veliko preveč elementa zemlje, na primer, niso primerna oblačila temno rjave, rumene in oranžne barve, pa tudi ognjeno rdeča ne. Jo pa usklajujejo oblačila zelenih in modrih odtenkov, pa bela, siva in zlata barva ter kovinski dodatki, kot je npr. nakit.

Check Also

FENG SHUI PRIROČNIK 2020

FENG SHUI PRIROČNIK je narejen v obliki rokovnika. Je nepogrešljiv pripomoček za vsakega, ki že …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X