V TRENDU

FENG SHUI PRIROČNIK 2020

FENG SHUI PRIROČNIK je narejen v obliki rokovnika. Je nepogrešljiv pripomoček za vsakega, ki že ima feng shui znanja ali pa le želi delovati v ritmu narave in živeti v sozvočju z energijo. Najsi si mi to želimo ali ne, smo del narave. Vsak letni čas ima svoj ritem, svojo energijsko frekvenco. Tako nam je dana tudi možnost, da delimo tisto najboljše, kar nam letni čas ponuja. Kako, pa je opisano v FENG SHUI PRIROČNIKU in v poglavju Feng Shui namigi.

Narejen je za vsakodnevno in enostavno uporabo, pa ni zato v njem nič manj informacij.

V FENG SHUI PRIROČNIKU so za vsak dan posebej označene dejavnosti, ki so najbolj primerne. Bi želeli prenoviti prostor? Skleniti dogovor? Izbrati dan za potovanje ali pa poslovno pot? Vse take in podobne informacije ter dejavnosti najdete v FENG SHUI PRIROČNIKU. Za vsak dan posebej!

Na katerem področju boste začeli s prenovo? Poglejte v FENG SHUI PRIROČNIK in preverite letne in mesečne vplive energij. Natančno so označena področja, ki naj v letu 2020 mirujejo. Prav tako so opisani vsi letni vplivi, ki jih je več kot priporočljivo upoštevati.

Kar pa je najboljše, poudarjeni so pozitivni vplivi energij. Pred vsakim mesecem najdete napotke, katero področje tisti mesec aktivirati. Kaj je tisti mesec vaša vizija, ideja, cilj. In ob koncu meseca vas čaka vaš osebni energijski kompas. Vaš prijatelj in pokazatelj vaših dosežkov, uspehov, zdravja,… vaše osebne energijske usklajenosti.

FENG SHUI PRIROČNIK 2020 je res letni, mesečni in dnevni planer vaših dejavnosti. Bo pa tudi vaš pozitiven, zvest in spodbujajoč prijatelj v letu 2020.

 

Check Also

BOŽIČNO DREVESCE – TRADICIJA ZDRUŽENA S SIMBOLIKO

                              …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X