V TRENDU

PRIPRAVA NA OBDOBJE OGNJENEGA PETELINA

3. februar je zadnji dan za urejanje prostorov glede na kombinacijo energij v letu 2017! Tokrat bo južno področje doma, hiše ali poslovnih prostorov eno izmed najbolj obremenjenih z neugodno kombinacijo energij, ki kaže na stres in nesreče. V kolikor imate na jugu glavni vhod ali pa spalnico, je primernejše, da uporabljate druge vhode oziroma, da preselite spalnico v drug prostor. Na južno področje postavite za uskladitev energij vsaj pet kovinskih predmetov. Klasično feng shui zdravilo pa je 5-cevni kovinski mobil.

Drugo, področje z neugodno kombinacijo energij pa se nahaja na severozahodu. Tudi na ta del postavite vsaj dva »tiha« kovinska predmeta, 6-med seboj povezanih kovancev ali pa vsaj najboljše posodo s slano vodo.

Zelo ugodne energije, naklonjene blagostanju in financam energetizirajte, na jugovzhodu  in vzhodu z akvarijem ali fontano. Na področju  vzhoda je primerna tudi energetizacija za zdravje z elementom lesa, kot je na primer cvetoča lončnica.

Pri menjavi letnih časov, pa ne pozabite tudi na menjavo energije v stanovanju – to najlažje naredimo z dodatki, ki usklajujejo sezonsko obdobje. Mesečne napotke za usklajevanje energij za vas vsak mesec pripravljam v  feng shui koledarju.

Check Also

tolstica

RASTLINE IN OBILJE

                              …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X