V TRENDU

NAJ BO JESEN NAŠ »NAKIT«

Pa smo tukaj, tip pred vrati koledarske jeseni, ki se tokrat začne 23.septembra. Ne glede na to, kako so dnevi še topli in nas spominjajo prej na poletje , kot pa jesen, element ognja »ugaša«. Po dolinah je že nekaj časa opaziti jutranjo meglo, noči pa imajo tudi že jesenske temperature. Energije so se namreč začele »zapirati« že avgusta, ko je prišla sezona elementa kovine. V naravi to opazimo s prvimi odpadajočimi listi, saj je element kovine tisti, ki nadzira element lesa.

V letu Psa se energije posameznih mesecev pogosto podvajajo, kar kaže na veliko intenzivnejše dogajanje na vseh področjih življenja.  Julij, mesec Koze, je bil namreč precej dramatičen. Element zemlje je pokazal, kaj je to »pasje leto« – potresi, plazovi, reševanje iz jame, rušenje stavb, krhanje odnosov kot po tekočem traku,… . Pa tudi avgusta, v mesecu Opice ni bilo nič kaj bolj mirno – rušenje viaduktov, prometne nesreče,  nesreče v zraku,… . Izredno močna kombinacija elementa dvojne jang kovine je vplivala veliko bolj od pričakovanj.

Tudi mesec Petelina, september se ponaša z dvojnim elementom kovine, le da je v jin obliki. Veliko bolj je subtilen in lahko nas preseneti povsem nepričakovano. Zato velja skrajna previdnost v prometu, športu in na področju zdravja(želodec, vranica, mišice, vrat, hrbet), še posebej rojeni v znaku Zajca.

A, na srečo obstajajo tudi izjeme J . Komur element jin kovine ustreza glede na njegove osebne elemente, pa bo to zelo družaben, zgovoren in učinkovit mesec. Znova se bodo vzpostavila stara prijateljstva, srečanja z znanci in tudi sodelavci bodo veliko bolj pogosta.

V poslu je pomemben fokus in jasen cilj. September je v tem smislu naravnost idealen. Fokus na začetek in zastavljene cilje bo odličen! V prednosti sta jasno in logično razmišljanje ter maksimalna odločenost.

Jin kovino ponazarja nakit, a tudi bodalo! V odsevu bleščečega nakita se bodo najbolj »sončili« Opica, Podgana in Zmaj, saj je to njihova »roža ljubezni« J. Za vse z osebnim elementom jang ogenj ali jin ogenj pa je mesec Petelina tudi mesec zaščitnika. A vseeno, previdno in po pameti, saj zaščitnik ne pomeni ravno, da lahko počnemo prav vse kar nam pade na pamet J

In vsakič, ko se tako izrazito menjajo energije, je ključnega pomena najprej energijsko čiščenje, nato pa še usklajevanje energij v prostoru. In ne, ni dovolj to narediti le doma, tudi naše delovno mesto/ pisarna/ poslovni prostor niso nobena izjema.

Check Also

tolstica

RASTLINE IN OBILJE

                              …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X