V TRENDU

FENG SHUI & DECEMBRSKE VODE

December nam ponuja dve možnosti. Na nas pa je, da se odločimo ali nas bo v svoji smeri ponesel tok vode ali pa bomo pripravljeni počakali na za nas ugoden, pravi val.

Pa smo dočakali tisti, »ta pravi« december! V mislih nimam koledarskega, ampak tistega, ki ima res izrazite značilnosti elementa vode. 7. decembra se je namreč začel mesec vodne  Podgane. Podgana, ki že v osnovi pooseblja močan element vode, ima tokrat podvojen vpliv. Če prištejemo še, da smo v letu Petelina(ki ponazarja kovino), vidimo, da je voda podprta še s te strani. Kako najboljše uskladiti mesečni vpliv energij in področja v stanovanju in poslovnih prostorih pa najdete v Feng Shui koledarju.

Voda je seveda za življenje bistvenega pomena, brez vode na Zemlji sploh ne moremo preživeti. Voda nosi s sabo nešteto informacij, nekatere so nam vidne, spet ostale skrite. In to kar je skrito, pogosto v nas zbuja občutek strahu. Strah pa je čustvo elementa vode in nam pomaga krmariti skozi življenje. Tako veliko lažje preprečimo kakšno svojo nepremišljenost. Tudi na ta način je element vode življenjskega pomena. A, pozor! Kdor ima neravnovesje elementa vode v svojih osebnih elementih, bo energijsko močan mesec vode, pomenil odtok energije, povečane strahove, težave z ledvicami, ipd.. Pa tudi bolj nas bo vleklo v posteljo in dremež. Hm, skrajni čas, da preverimo svoje osebne elemente in podpremo svoje energijsko ravnovesje!

Letošnji december je torej pod vplivom močnih energij elementa vode, ki v naravi predstavlja ne le sneg in dež, ampak kar poplavo ali celo energijski »tsunami«. Tako izrazita oblika elementa vode kaže na izjemno silo, prodornost in neustavljivost ter na nenehno prilagajanje za dosego cilja. Element vode bo prevladoval vse do 4. januarja 2018.

Sicer pa je Podgana tudi zaščitnik vseh, ki so rojeni v letu, ki se konča s 5 ali 9 ter z rojenimi z »nebeško vejo« jin zemlje ali jin lesa! Če pa imate v svojih osebnih elementih Prašiča, Zajca ali Kozo, potem je december mesec druženja in romanc. Na poslovnem področju pa to pomeni več poslovnih stikov, mreženja, trgovanja in napredovanja.

Check Also

tolstica

RASTLINE IN OBILJE

                              …

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X